Läs STYLEBY
digitalt!

LÄS MER

LADDA NER NU

Både för
iPhone & iPad!

LÄS MER

LADDA NER NU

Om

Din digitala läsupplevelse

Nu finns STYLEBY tillgänglig på din läsplatta och smartphone, det ingår utan extra kostnad för dig som är prenumerant. Äntligen kan du bära med dig alla dina tidningar på tåget, till sommarstugan eller bara till soffan. Det tar endast några minuter att komma igång med din digitala läsning. Du skapar bara ett konto och loggar in med ditt prenumerationsnummer. Enklare blir det inte!

Funktioner

Läs om några fördelar


Dela innehåll

Skicka till nära och kära


Perfekt för resan

Lätt att bära med


Få tidningen direkt

Ingen väntan på första tidningen


phone


Läs gamla nummer

Kom enkelt åt dina tidningar


Knivskarpa bilder

Förhöjd läsupplevelse med bättre kvalitet


Spara favoritsidor

Enkelt att hitta vid nästa tillfälle


Bilder

Se hur STYLEBY ser ut i appen

SCREENAlla utgåvor samlade
SCREENEnkel navigering
SCREENBokmärk favoritsidor
SCREENSkapa konto och logga in direkt

Ladda ner

Ladda ner appen och kom igång direkt

Instruktioner

Kom igång på ett par minuter!

1.

Ladda ner STYLEBY digitalt genom att söka på STYLEBY i App Store eller klicka här. När appen är nedladdad klickar du sedan på ikonen Tidningskiosk och sedan på STYLEBY.

2.

Klicka på ”My Account” (längst ner i menyraden i din iPad eller under hemsymbolen i din iPhone). Skapa ett konto genom att klicka på ”Registrera ditt prenumerationsnummer”. Använd detta för att logga in.

3.

Under ”Issues” visas alla de utgåvor som du har tillgång till, du kan även se vilka tidningar som du har laddat ner till din enhet, klicka då uppe i vänstra hörnet på ”All” eller ”On device”. Vi rekommenderar att nedladdningen sker via Wi-Fi.

4.

När du läser tidningen och vill komma åt menyn håller du ner fingret på skärmen i ca en sekund. För ytterligare information om hur du navigerar i appen klicka på ikonen ”Help”.

 

Vanliga frågor

 

 

Jag kan inte logga in?

Kontrollera att du har skrivit in prenumerationsnumret korrekt. Ditt prenumerationsnummer består av 10 siffror och ska skrivas in utan mellanrum, punkter eller andra tecken.

Har du en aktiv prenumeration? Logga in på vår kundtjänst för att se om din prenumeration är aktiv, eller om den kanske har gått ut. Kan du inte logga in? Kontakta kundtjänst här.

Är du ansluten till internet? Kontrollera så att din enhet är uppkopplad.

Har du den senaste app-versionen? Uppdatera appen löpande när det finns nya uppdateringar tillgängliga. Du behöver den senaste versionen för att kunna ladda ned magasinet. Du uppdatera appen i App Store.

Hur vet jag att det har kommit ett nytt nummer?

STYLEBY kommer ut 8 gånger om året – ungefär samtidigt som du får hem tidningen i brevlådan släpps den digitala utgåvan . Om du tillåter push-meddelanden på din app får du ett meddelande varje gång det kommer en nytt nummer.

Kan jag komma åt STYLEBY på fler än en enhet?

Som prenumerant kan du komma åt ditt magasin på upp till 2 olika enheter.

Kan jag läsa tidningen digitalt när jag är offline?

Ja, klicka bara på det magasin som du vill läsa. När du gör detta laddas utgåvan automatiskt ned i ”Bibliotek” på din app och du kan läsa det digitala magasinet därifrån även om du inte är online.

På vilka enheter kan jag läsa den digitala utgåvan?

I dagsläget kan du läsa tidningen på Apple iPad, iPod touch och iPhone. Inom kort kommer vi dock lansera det digitala magasinet även för Android.

När kan jag läsa tidningen digitalt som ny prenumerant?

Som ny prenumerant kan du direkt logga in i appen och se aktuellt nummer. Därefter publiceras den digitala utgåvan samtidigt som du får hem tidningen i brevlådan.

Var hittar jag mitt prenumerationsnummer?

Ditt prenumerationsnummer (10 siffror) hittar du på din senaste avi, på baksidan av tidningen eller på plastemballaget. Prenumerationsnumret står också i det välkomstmail som du fick när du tecknade din prenumeration.


Support

Vid frågor eller funderingar kontakta oss

Logga in på kundtjänstwebben:

klicka här

Ring kundtjänst på telefonnummer:

08-454 95 10

Top